Jason Mraz live bij Ekdom In De Ochtend

Alleen met gitaar

Jason Mraz is in de buurt en heeft er geen problemen mee om even langs te komen in de studio!

'Have It All'

Jason is maar voor een paar uurtjes in Nederland, maar toch wil hij tijd vrijmaken om ons muzikaal wakker te laten worden. De zanger is druk met het maken van nieuwe muziek. Zijn laatste album Yes! kwam in 2014 uit en hij heeft daarna even de tijd voor zichzelf genomen. In augustus komt zijn nieuwe album Know uit en kunnen we weer een stroom aan nieuwe muziek verwachten. 'Wat was de inspiratie voor het nieuwe album?', vraagt Gerard zich af. "Muziek maken en lol hebben, dat was de inspiratie. Ik wil nummers maken die bijdragen aan de goede eigenschappen van de mens", vertelt Jason. 

Beluister zijn nieuwe single hier:


Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Jason Mraz is éven in Nederland, maar kan niet wachten tot hij weer kan optreden


Relaxed wakker worden

Nu we dan toch Jason Mraz in de studio hebben, willen we natuurlijk zijn klassieker 'I'm Yours' heel graag live horen! Meestal doen artiesten een Top 2000-cover, maar 'I'm Yours' staat natuurlijk gewoon in de Top 2000! Zo worden we dus heerlijk relaxed wakker met zijn warme stem en prachtige gitaarspel. 

Beluister het nummer hier:

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Ekdom In De Ochtend

Dj: Gerard Ekdom
Elke werkdag 06:00 - 09:00

Foto omslag: NPO Radio 2

STER Advertentie
STER Advertentie