Programma

Paul naar de avond van NPO Radio 2

  1. Nieuwschevron right
  2. Paul naar de avond van NPO Radio 2

Paul Rabbering neemt het tijdslot 22.00 - 00.00 uur over van Jan-Willem Roodbeen. Dit betekent dat 'ie vanaf maandag 2 juli onderdeel van de weekprogrammering op NPO Radio 2 is.

Overname tijdslot Jan-Willem

Met het vertrek van Jan-Willem naar de ochtend van NPO Radio 2, valt er natuurlijk een gat in de programmering. Aan niemand minder dan Paul de eer om die plek over te nemen! Hij maakt hiervoor een overstap van KRO-NCRV naar AVROTROS. Hij liet op Instagram weten ontzettend veel zin te hebben in deze nieuwe uitdaging:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe show

Hoe het programma van Paul gaat heten is nog niet bekend. Wat wél bekend is, is dat hij (net als Jan-Willem) maandag 2 juli zal starten met zijn nieuwe show. Je hoort Paul vanaf dan iedere maandag tot en met donderdag tussen 22.00 en 00.00 uur op NPO Radio 2!

Paul Rabbering op NPO Radio 2

Paul is geen onbekende voor NPO Radio 2. Sinds een aantal jaar is hij te horen op de zender waar hij onder meer een eigen show in het weekend had en vandaag de dag de Paul en Frank op Vrijdagshow met Frank van 't Hof presenteert op vrijdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur.

Foto omslag: Jasper Zwartjes

Ster advertentie
Ster advertentie