Shakira heeft Toms geit gemolken

Underneath Your Goat

Geitenhouder Tom Dam heeft sinds afgelopen weekend een goed verhaal op verjaardagen: Wereldster Shakira heeft één van zijn dieren gemolken. Tom vertelt zijn maffe verhaal in Wout2Day!

Gei(n)tje?

Heeft er ooit een wereldster aan jouw huisdier gezeten? Waarschijnlijk niet. Tom Dam kan dat inmiddels wél zeggen. Zangeres Shakira wil de dag na haar concert in Amsterdam even lekker ontspannen en besluit om eropuit te trekken met haar kinderen. Het gezin gaat naar de geitenboerderij in het Amsterdamse bos, waar ze een geit melken. Wouter belt met de verbaasde geitenhouder: "Een collega kwam naar me toe om te zeggen dat Shakira een geit wilde melken. Ik dacht eerst: 'maakt 'ie een geintje of heet zijn nieuwe vriendin soms Shakira?'"

Om deze Instagram-post te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spoedcursus melken

Niet veel later staat Tom aan Shakira uit te leggen hoe een geit gemolken moet worden: "Zij legde dat in het Spaans weer uit aan haar kinderen en vervolgens molk ze die geit." Toeschouwers waren er niet tijdens dit bijzondere tafereel, legt hij uit: "Het was tegen sluitingstijd. Dus er waren niet zo heel veel mensen meer. We hebben de hekken gesloten en toen kon ze even rustig een rondje lopen."

Geen selfie

Het maken van een selfie met de ster is er even bij ingeschoten. "Ik moest door met melken", vertelt Tom. Dat vindt hij uiteindelijk wel jammer: "Op het moment gebeurt het je gewoon, maar achteraf is het toch wel bijzonder." Voor extra drukte op de geitenboerderij heeft het vooralsnog niet gezorgd: "Misschien volgende week. Ik hoop het."

Beluister Wouts gesprek met Tom hier terug:

Shakira melkt de geit van Tom


De geitenboerderij heeft op Instagram een video gedeeld van de melkende zangeres:

Om deze Instagram-post te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wout2Day
DJ: Wouter van der Goes
Ma t/m Vrij: 18.00 tot 20.00u

Foto omslag: Instagram.com/Geitenboerderij

STER Advertentie
STER Advertentie