Verbannen fan zwemt terug naar concertzaal

Tijdens Farewell-tour Slayer

Muziekliefhebber Chris LaRocque is voorafgaand aan een Slayer-concert zo dronken dat hij al tijdens het voorprogramma de zaal wordt uitgezet. De fan wil zo graag bij de show zijn dat hij zwemmend probeert terug te keren!

Iets te enthousiast

De wereldberoemde metalband Slayer is bezig aan een afscheidstournee. De muzikanten krijgen tijdens de concertreeks hulp van een aantal support-acts, waaronder de band Anthrax. Chris LaRocque is zo'n mega-fan van de laatste band dat hij voor aanvang van het concert in het Canadese Toronto al waanzinnig enthousiast is. Hij is alleen zó euforisch en dronken dat de beveiliging hem al tijdens het voorprogramma de concertzaal uitzet.

Zwemmend terug naar binnen

Chris is niet naar Toronto gekomen om buiten de muren van de Budweiser Stage te horen hoe zijn favoriete band er binnen een groot feest van maakt. Hij is vastbesloten om langs de beveiliging te glippen en weer terug te keren in de zaal, maar er is één probleem: het stadion is omringd door water. Er zit voor de fan maar één ding op als hij de bewakers wil ontlopen: zwemmen.

Gesnapt

Het plan lijkt geweldig, maar pakt voor LaRocque minder goed uit dan gehoopt. Hij wordt gesnapt door de beveiliging en opgewacht bij de kade. Slayer-gitarist Gary Holt is zo onder de indruk van de zwempoging, dat hij probeert om de man weer de zaal in te krijgen. De beveiligers van het stadion zijn alleen onverbiddelijk en zetten Chris voor de tweede keer buiten de hekken. Toch houdt de fan niet alleen een nat pak over aan zijn actie. Hij krijgt uiteindelijk namelijk twee tickets aangeboden voor de Slayer-show in London.

Anthrax-gitarist Scott Ian heeft foto's gemaakt van Chris' zwempartij:

Om deze Instagram-post te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Instagram Scott Ian

STER Advertentie
STER Advertentie