STER Advertentie


Nieuwe podcast Ruud met Dieuwertje Blok
30 Minuten Rauw

15 mei 2018 18:09

Ruud legt Dieuwertje het vuur aan de schenen in de nieuwe 30 MINUTEN RAUW!


Dertig minuten met Dieuwertje Blok 

Ruud de Wild stelt dertig minuten lang vlijmscherpe vragen aan een bijzonder persoon. Meteen bij binnenkomst zet Ruud de wekker en geen vraag wordt geschuwd. In deze 30 MINUTEN RAUW spreekt hij met presentratrice Dieuwertje Blok. Ze blikken terug op Diewertjes wilde pubertijd en hebben het over haar grote liefde. En Ruud kan Sinterklaas natuurlijk ook niet onbesproken laten. 

HOE TE BELUISTEREN?

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

MEER PODCASTS VAN NPO RADIO 2 

Naast deze podcast van Ruud hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal. 

De Wild in de Middag
Dj: Ruud de Wild
Maandag t/m vrijdag: 16.00 - 18.00 uur

STER Advertentie
Delen

Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie1 Reacties

Geschreven door:   Bart Lürsen 16 mei 2018 - 11:46 uur

He Ekkie,al gelezen?Dolly Dots leuk.Broer Martin heeft jaren met de meisjes gewerkt als tourmanager..Mocht ik een keer mee naar concert in Carrè,loop ik langs een ruimte waar de Dames zich aan het verkleden waren.Ze waren gewend aan broer die in en uit liep en zagen mij niet eens.Angela 2x zag er prachtig uit Wel een klein opdondertje maar dag zag je niet op T,V. en een dijk van een stem.Krijg alsnog nu lekkere herrinderingen.