Backstreet Boys terug met nieuwe single

Backstreet's Back

Backstreet Boys komt terug! Donderdag brengt de succesvolle boyband uit de jaren negentig de nieuwe single 'Don't Go Breaking My Heart' uit.

Backstreet Time

Donderdag is het eindelijk zover: Backstreet Boys brengt dan voor het eerst in zes jaar een nieuwe single uit. De groep heeft dit zelf aangekondigd op Twitter. De track 'Don't Go Breaking My Heart' is afkomstig van een nieuw Backstreet Boys-album dat later dit jaar uitkomt.

Om deze Twitter-post te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ekdom belt met superfan Danique

Danique Leysner is al vanaf de eerste single in 1995 groot fan. Ze ging onlangs zelfs naar drie shows in Las Vegas om de heren te zien optreden. Gerard is natuurlijk heel benieuwd hoe dit nieuws door zo'n superfan wordt ontvangen en belt met haar. "Hier zitten we echt al een tijd op te wachten. Ze zeiden vorig jaar al dat hij zou uitkomen, maar nu komt 'ie dan eindelijk", vertelt Danique enthousiast. Ze heeft nog niets van de nieuwe track gehoord, maar de groep kan bij haar sowieso niet stuk. De 'boys' mogen nu dan volwassen mannen zijn, wat Leysner betreft zijn ze nog net zo leuk als in de jaren negentig: "Ze zien er nog steeds goed uit. Als ze met hun heupen staan te shaken, sta je nog steeds te gillen als een twaalfjarig meisje." 

Beluister het hele gesprek met superfan Danique hier terug:

Danique Leysner kijkt enorm uit naar de nieuwe single van de Backstreet Boys


Piepklein voorproefje

De fans moeten dus nog tot donderdag wachten, maar de groep heeft op Instagram een klein voorproefje van de nieuwe single gedeeld. Veel is er nog niet te horen, maar is het voor jou genoeg om al helemaal in de Backstreet-mood te raken?

Check 'm hier:

Om deze Instagram-post te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ekdom In De Ochtend
Dj: Gerard Ekdom
Elke werkdag 06:00 - 09:00

Foto omslag: ANP

STER Advertentie
STER Advertentie