Stephanie Struijk live bij Ekdom In De Ochtend

Lekker Nederlandstalig

Nog even ontspannen voordat het weekend weer voorbij is? Dat kan met Stephanie en haar prachtige stem!

'Elke keer'

Wie willen Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk In De Vegte nou op de bühne zien verschijnen tijdens hun laatste invalbeurt voor Ekdom In De Ochtend? Stephanie Struijk! Daar staat ze dan, in alle vroegte ons de dag in te zingen met haar single 'Elke Keer'. Waar gaat dat nummer nou eigenlijk over? "Het gaat over frustraties, maar die probeer je dan wel positief te maken", legt Stephanie uit. Dit roept vraagtekens op bij Jan-Willem en Jeroen. "Zal ik het liedje gewoon gaan zingen? Dan hoor je het vanzelf", oppert Stephanie. Zo gezegd, zo gedaan. 

Beluister hier het nummer: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Kletsen met Stephanie

"Zijn die EP's nou echt jouw ding of komt er ook weer een volledig album aan?", vraagt Jan-Willem. "Ik wil ook wel weer een volledige plaat maken, maar ik vind die EP's heel fijn, het is iets lichter", legt de zangeres uit. Ze concentreert zich eerst op haar komende optredens en huiskamerconcerten. Ook gaat ze binnenkort op clubtour met Rob Dekay!

Beluister hier het hele fragment:

Stephanie Struijk kan al de EP's wel waarderen, maar hoopt toch snel een album te maken


Top 2000-cover

Of Stephanie nog een nummer wil doen? Natuurlijk! Ze kiest 'De Peel In Brand' van Rowwen Hèze uit de Top 2000, want dat is helemaal haar ding. Dit Nederlandstalige, of eigenlijk Limburgse nummer, voert ze prachtig uit!

Beluister hier het nummer:

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Ekdom In De Ochtend
Dj: Gerard Ekdom
Elke werkdag 06:00 - 09:00

​Foto omslag: still video 

STER Advertentie
STER Advertentie