David Benjamin live bij Ekdom in de Ochtend

Dan ook even die supergrote hit

Teenslippers aan, zonnebril op en superrelaxed je dag in: David Benjamin live!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Met een klein zonnetje op de vroege morgen valt bepaalde muziek net iets lekkerder dan op een koude, gure, grijze rotmorgen. Neem bijvoorbeeld David Benjamin. Hij maakt platen die altijd lekker zijn, maar op deze lentemorgen helemáál perfect passen.

Heerlijk relaxed

Zijn fijne single 'Until The Morninglight' hoor je al regelmatig op Radio 2. Heerlijk relaxed, lekker zen je dag in. Helemaal goed. Ook live, want alleen met een gitaartje stond het liedje ook als een huis.

David Benjamin raakte geïnspireerd door Coldplay, Jason Mraz, John Mayer en Jack Johnson


Zijn EP staat op het punt van uitkomen en staat vol met dit soort liedjes, geïnspireerd door Coldplay, Jason Mraz, John Mayer en Jack Johnson. Dat hoor je en dat blijkt een goede mix!

'Crazy'

Denk je: 'dat stemgeluid ken ik!' Kan goed kloppen, want het liedje 'Crazy' van Lost Frequencies & Zonderling hoor je vaak. De vocalen daarop zijn, je raadt het al, van David Benjamin! Hij mocht dan ook niet weg voor hij een akoestische teenslipperversie gedaan had van die supergrote hit.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.STER Advertentie
STER Advertentie