The Cosmic Carnaval live bij Ekdom In De Ochtend

Coverproject Fleetwood Mac

We wanen ons in Fleetwood Mac-sferen op de vroege ochtend!

'Say That You Love Me'

Jan-Willem Roodbeen vindt dat The Cosmic Carnival een groter podium verdient en nodigt ze uit! De band tourt op dit moment door het land met hun Fleetwood Mac-tour. Dat wilden Jan-Willem en Jeroen weleens live horen op de vroege morgen. En dus stonden zangeres Indra en haar mannen op een zonnige maandagmorgen de sterren van de hemel te spelen in de Radio 2-studio. Ze coveren 'Say That You Love Me' van Fleetwood Mac. 

Beluister hier het nummer:

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Fleetwood Mac-tour

"Wat is nou die fascinatie met Fleetwood Mac die jullie hebben?", vraagt Jeroen zich af. "Die hadden we ook helemaal niet zo erg. Fleetwood Mac was eerst een bluesband en toen veranderden de band compleet. Wij zijn fan van beide periodes van Fleetwood Mac. We wilden die periodes verbinden en het verhaal vertellen."

De laatste drie shows van dit seizoen zijn in aantocht, maar de band heeft nog een leuke verrassing: "Volgend seizoen doen we veertig nieuwe shows in het theater!" 

Beluister het hele fragment hieronder:

Cosmic Carnival scoort doorslaand succes met hun Fleetwood Mac-shows


'Songbird' 

De band mocht niet eerder weg dan dat ze nog een extra liedje live speelden. Indra nam alleen plaats achter de piano en speelde een wonderschone Top 2000-klassieker van 'Songbird'.

Beluister hier het nummer: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Ekdom In De Ochtend
Dj: Gerard Ekdom
Ma t/m vri: 06.00 - 09.00 uur

Foto omslag: Ekdom In De Ochtend

STER Advertentie
STER Advertentie