Waylon ontspannen richting halve finale

Eurovisie Songfestival

Waylon schuift deze week elke ochtend even aan bij Bart in de studio van NPO Radio 2 in Lissabon. De zanger vertelt over zijn eerste dagen in de Portugese hoofdstad.

Stukje ontspanning

Tussen de zenuwen voor zijn optreden in de halve finale van donderdag door, is het natuurlijk belangrijk dat Waylon genoeg afleiding heeft. Hij vindt in de studio al snel een stukje ontspanning in de vorm van darten: "Thuis heb ik ook een dartbord. Het is een lekkere manier om je hoofd leeg te maken. Ik kan wel een uur aan het darten zijn en dat ik dan vergeten ben wat ik ook alweer aan het doen was."

Om deze Twitter-post te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Met de bus

Zijn reis van Nederland naar Portugal heeft Waylon niet met het vliegtuig afgelegd, maar met de bus. Over die keuze heeft de zanger niet lang na hoeven te denken: "Daar had ik gewoon zin in. Het is een behoorlijke rit, maar ik bel dol op roadtrips."Pop-up optredens

Bij Bart legt Waylon uit hoe een gemiddelde dag in Lissabon er voor hem uitziet: "Soms heb je een dag niets te doen, maar er zijn ook drukke dagen met interviews en repetities." In zijn drukke schema heeft Waylon genoeg tijd ingebouwd voor het maken van muziek. Hij vertelt over zijn bijzondere actie: "We hebben afgelopen week pop-up optredens gegeven in het centrum van Lissabon."​Check hieronder de beelden van de pop-up optredens van Waylon in Lissabon:

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Op Weg Naar De Finale
Dj: Bart Arens
​Elke werkdag 09:00 - 12:00

Foto omslag: NPO Radio 2

STER Advertentie
STER Advertentie