Steffen Morrison live bij Ekdom In De Ochtend

Soul, soul en nog eens soul

Steffen Morrison maakt even tijd om zijn nieuwe muziek te komen vertolken in de studio!

'Takin' Me Higher'

Hij is al een tijdje muzikaal lekker bezig. Vorig jaar werden we opslag verliefd op het nummer 'Old Enough To Know Better', die ook meteen TopSong werd. Niet gek, want zelden was een Nederlandse zanger zó soulvol als Steffen. Nu is Steffen Morrison terug met zijn nieuwe album Move On. Steffen: "Ik ben er zo zo zo trots op!" Reden genoeg voor Gerard om hem uit te nodigen. Zo gezegd, zo gedaan. Steffen speelt samen met The Band Of Brothers zijn nieuwe single, 'Takin' Me Higher' live in de studio. 

Beluister hier het nummer: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Kletsen met Gerard

Steffen ziet er gelikt uit. "Mooi jasje, strak zwart overhemd en een hoed", beschrijft Gerard. Voor zijn nieuwe album is Steffen de studio ingedoken met Tjeerd Oosterhuis. 'Waren de nieuwe nummers snel geschreven?', vraagt Gerard zich af. "Ik heb samengewerkt met Andy Platts van Young Gun Silver Fox en we hebben de tijd genomen om de juiste nummers op de plaat te zetten", legt Steffen uit. Toevallig is Gerard ook fan van Young Gun Silver Fox en deze mannen waren toevallig deze week ook te gast in de ochtendshow! Bekijk hier het optreden van Young Gun Silver Fox terug. 

Beluister hier het hele fragment:

Steffen Morrison heeft zijn plaat uit en dat spat van het podium af


Top 2000-cover

Steffen en The Band Of Brothers worden ook onderworpen aan een klassieker. Zij gaan voor soul-classic 'Try A Little Tenderness' van Otis Redding, dat kan natuurlijk ook niet anders!

Beluister hier de cover:

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Ekdom In De Ochtend
Dj: Gerard Ekdom
Ma t/m vri: 06.00 - 09.00 uur

Foto omslag: Ekdom In De Ochtend

STER Advertentie
STER Advertentie