Boris is back! Live bij Ekdom in de Ochtend

Voor het eerst live

Daar is 'ie weer: Boris! Da's helemaal goed, want hij heeft weer een lekkere plaat uit!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Boris is inmiddels een graag geziene gast bij Gerard in de show. Het gaat zo: Boris brengt een track uit, Gerard vind 'm top en binnen de kortste keren komt 'ie hem live doen in de Radio 2-studio. Helemaal oké, want het zijn altijd heerlijk funky en soulvolle liedjes. Niks op af te dingen.

Dus toen Gerard hoorde dat 'Neon' uit was en hoorde hoe lekker deze was, ging de uitnodiging er direct uit. Donderdag was 'ie daarom in de studio.

Boris is druk, maar goed druk, want het is met muziek


Crowdfunding

Dat paste allemaal maar nét in de agenda's, want Boris is heeeeeel druk. Doordat hij zijn nieuwe album gecrowdfund heeft, lag er wat druk op het opleveren van de nieuwe muziek. Zo was de single ongeveer net afgemixt toen hij hem al live bij Gerard in de show kwam spelen. Hoorde je niks van, want het klonk gewoon ouderwets te gek.

Michael Jackson-cover

En tot slot had Boris nog een classic ingestudeerd met zijn band. Niet de minste, want hij ging aan de slag met Michael Jacksons 'Working Day And Night'. Zelden heeft een cover zo funky geklonken op de vroege morgen!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.STER Advertentie
STER Advertentie