Chef'Special live bij Ekdom in de Ochtend

Laat de lente maar komen!

Met welke band kun je nou beter de lente inluiden dan met Chef'Special? Bij Gerard in de studio speelde ze 'Birds' en 'Nicotine'.

Lekkere liveliedjes

Tijdens een bezoekje aan Gerard namen de mannen van Chef'Special ook de lente met zich mee! Elk liedje is weer raak. Of het nou uptempo als 'Amigo' is of relaxed als 'Nicotine'... Joshua en de mannen zijn gewoon lekker bezig. Nu is de single 'Nicotine' alweer even uit, maar ze waren nog niet langsgeweest om de plaat live te spelen bij Ekdom in de Ochtend: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Surftourvakantie

​De vroege morgen gaat in de zomer altijd wat prettiger voorbij dan in de koude winter, dus was zanger Joshua in opperbeste stemming. Vooraf aan het optreden praatte hij nog even met Gerard over dit feit en over de zomerplannen. Optreden en vakantie. En dat gaan ze ook nog combineren voor een surftourvakantie: net als vroeger langs surfplaatsen in Frankrijk en Spanje om daar ook muziek te maken. Die jongens weten wel hoe je van de zomer kunt genieten.

De Cheffies halen overal inspiratie vandaan en gaan op surftourvakantie


'Birds'

Chef'Special ging natuurijk niet weg zonder een klassieker te spelen. Door tijdgebrek lukte het niet om een cover te oefenen, maar op verzoek van Gerard deden de mannen een eigen classic: 'Birds'. Echt zo'n fijn lenteliedje.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Foto omslag: NPO Radio 2

STER Advertentie
STER Advertentie