Chef'Special luidt de lente in bij Ekdom in de Ochtend

Laat de lente maar komen!

Met welke band kun je nou beter de lente inluiden dan met de Cheffies? Geen! Dus stonden ze live in de studio!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.We kunnen er wel omheen draaien, maar kunnen dat ook niet doen. Dus doen we dat niet: we zijn gewoon gek op Chef'Special. Elk liedje is weer raak. Of het nou uptempo als 'Amigo' is of relaxed als 'Nicotine'... Joshua en de mannen zijn gewoon lekker bezig.

Lekkere liveliedjes

Nu is 'Nicotine' alweer even uit, maar ze waren nog niet langsgeweest om de plaat live te spelen bij Gerard in de show. Agenda's even naast elkaar en zo stonden ze op de warmste dag van 2018 tot nu toe in de studio van Radio 2 voor twee lekkere liveliedjes.

De Cheffies halen overal inspiratie vandaan en gaan op surftourvakantie


De vroege morgen gaat in de zomer altijd wat prettiger voorbij dan in de koude winter, dus was Joshua in opperbeste stemming. Vooraf babbelde hij nog even met Gerard over dit feit en over de zomerplannen. Optreden en vakantie. En dat gaan ze ook nog combineren voor een surftourvakantie: net als vroeger langs surfplaatsen in Frankrijk en Spanje om daar ook muziek te maken. Die jongens weten wel hoe je van de zomer kunt genieten.

Classic van... Chef'Special

En ze mochten niet weg voor ze een klassieker hadden gedaan. Door tijdgebrek lukte het niet om een cover te oefenen, maar op verzoek van Gerard deden de mannen een eigen classic: 'Birds'. Echt zo'n fijn lenteliedje.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.STER Advertentie
STER Advertentie