Jacqueline Govaert en Matthew Crosby live bij Ekdom in de Ochtend

Dubbel zo goed

Hij is mooi, die nieuwe single van Jacqueline Govaert en Matthew Crosby! Dat was live minstens zo.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Op de dag van de release van haar nieuwste single stond Jacqueline Govaert in de studio bij Gerard. Niet helemaal toevallig, want die primeur wilde Gerard met alle liefde in de show. Zeker omdat het zo'n mooi liedje is!

Met Matthew Crosby

Ze kwam niet alleen, want ze had Matthew Crosby meegenomen. Die zou je kunnen kennen als een van de bandleden naast Ilse DeLange in de Common Linnets. Hij is ook te horen op de single 'For All Time', dus kwam 'ie met alle liefde mee op de vroege ochtend. En wat was het mooi!

Jacqueline is klaar voor haar shows in Paradiso en Carré


Jacqueline is gewoon ondertussen superlekker bezig. Show in Paradiso, show in Carré, een EP op het punt van uitkomen... Het gaat zo lekker!

Top Top 2000-classic

Natuurlijk wilde Jacqueline nog wel een liedje spelen voor Gerard. Dat deed ze wel alleen, met een piano, maar da's minstens zo mooi. Uit de lijst van de Top 2000 pikte ze Bonnie Raitt met 'I Can't Make You Love Me'. Al een wonderschoon liedje, maar in de uitvoering van Jacqueline ook he-le-maal te gek. Petje af hoor.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.STER Advertentie
STER Advertentie