Gizelle Smith live bij Ekdom In De Ochtend

covert 'Gimme Shelter'

Gizelle Smith was te gast bij Ekdom in de Ochtend om haar heerlijke soulmuziek met ons te delen!

Ruthless Day

Negen jaar na haar laatste album is Gizelle Smith terug met een nieuw album genaamd Ruthless Day. Het album is geïnspireerd op een zware periode in haar leven. Het is een diep en persoonlijk album geworden waarin verschillende funk/soul nummers zijn opgenomen. Natuurlijk laat ze wat van haar nieuwe werk horen en ze speelt, geheel akoestisch, 'Hero' live in de studio! 

Beluister hier het nummer:

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Terug van weggeweest

In oktober was ze al te gast bij Ekdom in de Ochtend, maar dan met The Allergies. Toen alleen als vocale ondersteuning, maar nu solo! Reden genoeg om eens te kletsen met Gerard over haar nieuwe muziek. "Ik begon met het schrijven van een album in mijn eentje, dat ging niet helemaal goed. Ik raakte verdwaald in het overleven. Het juiste moment kwam en we eindigden met een diep, persoonlijk album", legt Gizelle uit. 

Beluister hier het hele fragment:

Na een nare periode heeft Gizelle Smith een nieuwe, diepe, persoonlijke plaat gemaakt


'Gimme Shelter' 

Gerard vraagt Gizelle om een Top 2000 nummer te coveren. Dat is voor Gizelle een behoorlijke opgave, want ze vindt eigenlijk alle nummers te gek! Ze kiest uiteindelijk 'Gimme Shelter' van The Rolling Stones en voert dit, op eigen wijze, prachtig uit! 

Beluister hier het nummer: 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Foto omslag: still video

STER Advertentie
STER Advertentie