Programma

'Inhale' is TopSong!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Inhale' is TopSong!

Dj en producer Duke Dumont bundelt zijn krachten met Ebenezer en samen komen ze met funky nummer 'Inhale'. Deze week TopSong!

'Inhale'

Na 'I Got U' en 'Need You' komt Duke in samenwerking met Ebenezer met het gloednieuwe nummer 'Inhale'. De track gaat over een verslaving, maar dan wel een verslaving aan de liefde! Het nummer heeft een funky vibe zoals we gewend zijn van Dumont en de track laat ons alvast in zomerse sferen komen! Het wordt warmer, de zon gaat schijnen en we hoeven geen dikke sokken meer aan. 'Inhale' is bekroond tot TopSong en dat past precies bij de weerberichten voor deze week.

Beluister hier het nummer:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Duke Dumont en Ebenezer?

Ebenezer is nog een kleine naam in de muziekindustrie, maar dit kan snel veranderen nu met 'Inhale'. Dumont daarentegen heeft er al een flinke carrière opzitten. Tot 2010 is Dumont vooral actief als dj en reist hij de wereld rond, maar niet met zijn eigen muziek. Hier wil hij verandering in brengen en begint met het schrijven van eigen muziek. De ene na de andere hit komt voort uit deze beslissing. We gaan nog veel van beide artiesten horen!

Volg onze Spotify-playlist!

Elke week kiezen onze NPO Radio 2-dj's een nieuwe TopSong. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze Spotify-playlist. Daar vind je al onze NPO Radio 2 TopSongs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Google

Ster advertentie
Ster advertentie