Programma

Causes covert 'Never Gonna Give You Up'

  1. Nieuwschevron right
  2. Causes covert 'Never Gonna Give You Up'

Al vroeg in de ochtend staan de bandleden van Causes klaar om er een muzikaal feestje van te maken in de studio!

'Let It Rain'

We kunnen weer genieten van een nieuwe single genaamd 'Let It Rain'! Het nummer gaat over het feit dat dingen niet altijd goed gaan, maar laat het maar gebeuren want op het einde komt het altijd goed. De videoclip van de nieuwe single geeft weer hoe de band is ontstaan en de weg daar naartoe. Heb je 'Let It Rain' nou nog niet gehoord? Ze spelen hem live bij Ekdom In De Ochtend!

Beluister hier het nummer:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Causes wilde stoppen?

Dat we nu kunnen genieten van 'Let It Rain' is eigenlijk niet vanzelfsprekend, want de band wilde stoppen! "Eind 2014 brachten we 'Teach Me How To Dance With You' uit en er gebeurde niks voor 2.5 maand. Begin 2015 hadden we daarom een discussie. We waren nu al een hele tijd bezig en het was eigenlijk onze laatste hoop'', vertelt Rupert Blackman aan Gerard Ekdom. Gelukkig zette de band nét lang genoeg door voor de doorbraak. 'Teach Me How To Dance With You' wordt uiteindelijk een regelrechte hit!

Causes was bijna uit elkaar, maar zette nét lang genoeg door voor de doorbraak

Cover 'Never Gonna Give You Up'

Naast een eigen nummer speelt Causes ook een Top 2000-klassieker bij Ekdom in de Ochtend. De band kiest voor een favoriet van Frank van 't Hof: 'Never Gonna Give You Up' van Rick Astley. Een heerlijke klassieker maar dan wel in een Causes-jasje!

Beluister de hele cover hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ekdom in de Ochtend
Dj: Gerard Ekdom
Ma t/m vri: 06.00 - 09.00 uur

Foto omslag: still video

Ster advertentie
Ster advertentie