Ekdom In De Ochtend

Weer feest met Guus Meeuwis bij Ekdom in de Ochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Weer feest met Guus Meeuwis bij Ekdom in de Ochtend

's Ochtends, 's middags, 's avonds, het maakt Guus Meeuwis niet uit, want hij weet altijd een feest te bouwen op je radio.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Guus Meeuwis heeft een nieuwe single en als je die hoort, zie je meteen de uitverkochte stadions voor je die "ohohohohoh oh oh!" meezingen. 'Je Staat Niet Alleen' is gewoon een lekker liedje en daarom nodigde Gerard Guus meteen uit om live te komen spelen.

En daar stond 'ie dan op een frisse vrijdagmorgen in de NPO Radio 2-studio met zijn volledige band. Het knalde uit je speakers en het weekend kwam meteen een stapje dichterbij.

Guus Meeuwis ging naar Memphis om geïnspireerd te raken voor zijn album. Gelukt!

Nieuw album

'Je Staat Niet Alleen' komt van een nog uit te komen album dat Guus maakte na een roadtrip door Amerika. Zo deed hij inspiratie op bij Graceland in Memphis en ging hij aan het schrijven. Dat ging ineens heel makkelijk en goed, want er lijkt bijna wel wat in het water te zitten. Dat belooft wat voor de andere liedjes van het album. We kunnen niet wachten.

Alleen

En Guus wilde ook nog wel een cover uit de Top 2000 doen. Da's mooi, want extra tof als 'ie toch met de hele band in de studio staat. Hij zocht het in hetzelfde thema als zijn singletitel en speelde zo een te gekke versie van De Dijks 'Ik Kan Het Niet Alleen'. Vol gas je weekend in!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie