Roodshow

Jett Rebel emotioneert JW met een speciaal optreden

  1. Nieuwschevron right
  2. Jett Rebel emotioneert JW met een speciaal optreden

Dinsdagavond stond Jett Rebel aan de deurbel met een grote verrassing voor JW; hij zong zijn lievelingsnummer live op de piano. Jan-Willem was ontroert en noemde het zijn 'mooiste cadeau'.

Elke avond is het weer een verrassing wie er aan de deurbel staat. Maar op je verjaardag is het wel éxtra spannend! Vooral de dochter van JW is erg fan van Jett Rebel's nieuwe single 'Amy', een paar weken geleden de NPO Radio 2 Top Song! Jan-Willem vertelde aan Jett Rebel dat zijn dochter liever een iets andere versie van het nummer zou willen horen. Maar hoe klinkt die versie?

JETT REBEL OVER HET ONTSTAAN VAN DE SINGLE 'AMY'

Jan-Willen kletst met Jett Rebel over hun favoriete singles van de band Toto. Jett is zelfs zo'n grote fan dat hij een Toto-tattoo heeft laten zetten. Ook heeft Jett Rebel voor het eerst sinds anderhalf jaar een nieuw nummer uitgebracht. Dit ging niet heel vloeiend, want Jett heeft lang gepiekert over de song 'Amy'. Hij vertelt JW de belangrijkste inspiratiebron voor deze track.

JETT REBEL - 'AMY'

Soms is Jett Rebel heel lang bezig met het schrijven van een nummer, maar dat was bij de plaat 'Amy' niet het geval. Jett omschrijft het als een soort ingeving; hij ging zitten, en speelde het. Een cadaeutje voor hem, die hij doorgeeft aan Jan-Willem. Hij zong bij de Roodshow een akoestische versie van de single.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

JETT REBEL - 'THE HIGHWAYS OF MY LIFE'

Jett wilde graag iets speciaals doen voor de verjaardag van JW. Een voor hem geheel onbekend nummer, live op de piano. Voor Jett Rebel was het heel spannend, maar deze prachtige versie van 'The Highways Of My Life' maakte Jan-Willem erg emotioneel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie