Mabel live bij Ekdom in de Ochtend

Lekker relaxed wakker worden

Ze wordt hét grote talent van Engeland genoemd. Niet verbazingwekkend, want ook 's ochtends vroeg was Mabel te gek.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Afgelopen december was Gerard weer eens verliefd op een liedje. Het gebeurt wel vaker, maar deze was wel heel erg lekker. Ene Mabel uit Engeland kwam met het plaatje 'Finders Keepers' en bewees daarmee nogal veel muzikaal talent te hebben meegekregen van haar ouders Neneh Cherry en Massive Attack-producer Cameron McVey. Gerard riep het liedje van Mabel dan ook uit tot zijn 5-sterren Track.

'Fine Line'

Inmiddels heeft ze haar volgende single uit, 'Fine Line', en die is wéér goed. Dus was Gerard heel blij dat ze tijd had om even langs te komen in de NPO Radio 2-studio om live te spelen.

Mabel toert met Harry Styles en die is superaardig


Ze was namelijk in de buurt, omdat ze op tour is met Harry Styles, die heel leuk, attent en aardig blijkt te zijn. Hij weet in elk geval een top support-act te scoren met Mabel.

'Fix You' in een Mabel-jasje

En tot slot had Mabel nog een Top 2000-klassieker in haar repertoire die zó tof was! Zij stak met haar band en backingvocalisten 'Fix You' van Coldplay in een compleet eigen jasje. En dat jasje, dat was te gek!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.STER Advertentie
STER Advertentie