Adele praat over operatie

Voor het eerst sinds haar operatie heeft zangeres Adele haar mond weer opgetrokken. In een interview met Amerikaanse nieuwszender CBS zegt dat de beperking om te schelden het meest vervelend was.

Operatie

Adele ‘horen’ we sinds november niet meer. Ze is vorige herfst geopereerd aan haar keel toen daar een bloeding was ontstaan. Bij de ingreep is een poliep van haar stembanden verwijderd.

“Het leek alsof er iets knapte in mijn keel,” zegt de Britse. Ze heeft geen spijt van van een groot aantal optredens en vertelde dat de operatie absoluut noodzakelijk was. “Als ik was doorgegaan was het zeker nog een keer gebeurd.”

Zwijgen

De zangeres heeft van de artsen te horen gekregen dat ze na de ingreep zeker een maand niet mocht spreken. Adele vond het vervelend dat ze niet kon schelden. Gelukkig had de zangeres een mobiele App gevonden die scheldwoorden voor haar uitsprak. 'Op die manier kon ik toch duidelijk maken wat ik ervan vond', aldus Adele.

Grammy

Het volledige interview wordt uitgezonden vlak voor de uitreiking van de Grammy Awards. Adele is zelf genomineerd voor zes van deze prijzen dit jaar. Er wordt verwacht dat de Britse soulzangeres daar ook gaat optreden. Het zal voor het eerst zijn in vier maanden.

STER Advertentie
STER Advertentie