Anouk stopt voorlopig met optreden

Anouk zal in maart weer optreden in het Gelredome in Arnhem, de tickets voor dat concert gaan vrijdag in de verkoop. Aan dat bericht werd nog een nieuwtje gehangen, het zal namelijk ook voorlopgi haar laatste concert zijn.

Studio

Anouk wil de komende periode meer tijd spenderen in de studio en bij haar kinderen. Ze zegt zich namelijk dat haar passie meer ligt bij het maken van muziek in plaats van optreden. Op den duur zal de zangeres wel weer gaan optreden, maar een groot stadionconcert zal er voorlopig niet meer in zitten.

Doorbraak

Anouk beleefde in 1997 haar grote doorbraak met het nummer 'Nobody's Wife'. In de afgelopen jaren heeft Anouk alweer 11 albums uitgebracht, waaronder een paar live albums. Ook zijn er in de tussentijd vier kinderen ter wereld gekomen waar ze nu ook meer aandacht aan wil besteden. 

 

Het concert zal een soort van groot afscheidsconcert worden voor de fans die het vanaf dat moment zonder de zangeres moeten stellen. Tickets voor het concert zullen vrijdag 28 oktober in de verkoop gaan. 

 

Lees meer over Anouk

STER Advertentie
STER Advertentie