STER Advertentie


Beyoncé zingt 'At Last' van Etta James
of eigenlijk van Glenn Miller

05 januari 2018 18:01

Beyoncé zingt een ode voor de voormalige president Barack Obama en dat doet ze met het nummer 'At Last', maar Etta James is daar niet zo blij mee.


'At Last'

Zingen op het inauguratie bal van de voormalige president van Amerika is een bijzondere gelegenheid. Met tranen in haar ogen zingt Beyoncé in 2009 'At Last' van Etta James voor Barack en Michelle Obama. Behalve Beyoncé treden ook Aretha Franklin, James Taylor en Kelly Clarkson op. 2009 is overigens niet de laatste keer dat Beyoncé zingt voor de Obamas. Zo laat ze haar stem ook horen tijdens de tweede inauguratie van Barack in 2013.

Etta James

Iemand die niet zo blij is met het optreden van Beyoncé was Etta James en dat terwijl ze wel lovend was over de film Cadillac Records​ waarin Beyoncé haar speelt.  Ze snapt niet dat de Obamas voor Beyoncé kiezen om een nummer van haar te zingen, maar eigenlijk is 'At Last' helemaal niet van Etta. In 1961 weet ze er een succes van te maken, maar het wordt in 1941 al geschreven voor de musical Sun Valley Serenade waarin Glenn Miller het lied zingt. 

Luister hieronder naar 'At Last': 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.​Foto omslag: Screenshot YouTube

STER Advertentie
Delen

Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties