John Lewis is terug met een hartverwarmende kerstreclame
met een cover van 'Golden Slumbers'

10 november 2017 08:45

Vanaf 2007 wordt de Britse cultuur verrijkt met de kerstreclames van winkelketen John Lewis en ook dit jaar is er weer een nieuwe!


Dé kerstvideo

Het creatieve team achter de video's lijkt zichzelf elk jaar weer te overtreffen. Van Monty de Pinguïn die een vriendinnetje zoekt tot Buster The Boxer die gewoon heel graag trampoline wil springen. Het blijft elk jaar een verrassing, maar nu is 'ie er toch echt! Dit keer gaat het over Moz het monster. In de video is een cover te horen van de Beatles-klassieker 'Golden Slumbers' door de Britse band Elbow. 

Bekijk het hieronder: De muziek

Behalve de hartverwarmende boodschap die Lewis elk jaar weer meegeeft, draait de reclame ook grotendeels om de muziek. In de voorgaande edities worden onder andere muziek van Elton John, Oasis en Keane gebruikt. Hieronder zie je het verhaal van Monty de Pinguïn waarbij Tom Odell 'Real Love' zingt. Het nummer is geschreven door John Lennon. 

Bekijk 'm hieronder: Hint

Er komt een heleboel bij kijken. Zo werden er de afgelopen dagen verschillende trailers op een Twitteraccount gezet met de hastag: #underthebed. Veel volgers reageren enthousiast en vermoeden al dat het om de traditionele kerstreclame zou kunnen gaan. Ook een winkel in Cardiff geeft al subtiele hints op het extrieur van hun winkel. 

Om deze Twitter-post te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze Instagram-post te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Screenshot YouTube

Delen

Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties