U2 oneens over playlist festival

De Ierse rockband heeft toegegeven dat er  een aardige discussie binnen de band heeft plaatsgevonden om de playlist van de band op het festival Glastonbury te bepalen.

Hoofdact

U2 is de hoofdact van het populaire Engelse festival Glastonbury op 24 juni. Drummer Larry Mullen vertelt aan BBC Radio 1 dat er verschillende opvattingen zijn over de manier waarop de band hun optreden inricht.

Slecht nieuws

“We hebben gesproken over een aantal combinaties van nummers, en iedereen heeft een andere mening, en dat is geen goed nieuws.” Vertelt de drummer over het probleem waar meer rockbands last van zullen hebben.

Eigen visie

“Iedereen heeft een visie over hoe het moet gaan. Je hebt het ‘Where The Streets Have No Name’-kamp, en de subtielere aanpak van ‘Achtung Baby’.. Waar je langzaam opbouwt. Ook is er het kamp dat vindt dat we moeten openen met ‘40’ (van het album War uit 1983), en zo gaat het maar door. Te veel meningen.” Vervolgt de drummer zijn uitleg over de problemen binnen de band.  

Robo-Bono

Ondertussen heeft frontman Bono aangegeven dat hij voortaan “Robo-Bono” genoemd zou moeten worden naar aanleiding van de operatie die hij aan zijn rug onderging. Hierdoor moest de band hun optredens in 2010 afzeggen.

Bron NME

STER Advertentie
STER Advertentie