12-jarige Isis live bij Ekdom in de Ochtend

Superster in spé

Dit moet wel een superster worden, want ook live was het te gek om 'I Am' van Isis te horen.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Een tijdje geleden bereikte 'I Am' van Isis Gerard Ekdoms cd-speler en sindsdien is 'ie fan! Zo werd de 12-jarige uit Bilthoven al vaak gedraaid in de ochtendshow, scoorde 'I Am' de titel 5-sterren Track en hoor je 'm ook bij de andere programma's op NPO Radio 2. Het gaat Isis voor de wind met haar eerste eigen single!

Op een grijze vrijdagmorgen kreeg ze het eerste uur vrij van school en kwam ze laten horen hoe deze track live klinkt. Dat was su-per-mooi! Wow!

Hoe heeft de 12-jarige Isis haar te gekke plaat 'I Am' eigenlijk gemaakt?


Hoe ontstond 'I Am'?

Gerard had zo wel mooi de kans om Isis zelf te vragen hoe ze bij dit mooie liedje was gekomen. Het ging zo: Isis had een YouTube-kanaal waar ze liet zien dat ze mooi kon zingen. Dat zag topmuzikant Tom Bakker en via hem kwam ze bij Joaquin Rico die met haar een liedje over Amsterdam schreef. Eigenlijk is de rest geschiedenis, want al snel was duidelijk dat daar een prachtig liedje uit voortvloeide.

Er komt meer!

En Isis belooft dat er nog veel meer muziek van haar zal komen! Gelukkig, want 'I Am' smaakt naar meer. In de tussentijd moeten we het doen met deze prachtige live-versie van haar eerste echte single en die mag er zéker wezen!

STER Advertentie
STER Advertentie