STER Advertentie


Stagiairs gezocht!
Achter de schermen bij NPO Radio 2

31 mei 2018 12:42

Wil jij deel uitmaken van het team achter de allerleukste radiozender van Nederland? Dat komt dan goed uit, want we zijn bij NPO Radio 2 weer op zoek naar stagiaires!


Stagiair Online

Startdatum 06-08-2018 (6 maanden) 

Als stagiair Online bij NPO Radio 2 houd je van schrijven, heb je een hekel aan spelfouten en breng je heel wat uren op social media door. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het produceren van artikelen voor de website, het posten van berichten op socials en denk je mee over themadagen en evenementen zoals Concert At SEA! 

Lees verder & solliciteer!

Stagiair Productie

Startdatum 06-08-2018 (6 maanden) 

Als stagiair Productie bij NPO Radio 2 houd je van regelen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de dagelijkse productionele werkzaamheden, originele ideeën voor evenementen en zender bedenken en het assisteren bij locatie-uitzendingen, zoals North Sea Jazz en de Top 2000! 

Lees verder & solliciteer!

Stagiair Video (camera/montage) 

Startdatum 06-08-2018

Als stagiair Video (camera/montage) ben jij één met de camera en kent Premiere Pro geen geheimen meer voor jou. Ben jij wie wij zoeken? Kom dan stage lopen bij NPO Radio 2 en wie weet draai jij binnenkort in onze studio’s! 

Lees verder & solliciteer!

Stagiair Video (animator/editor) 

Startdatum 06-08-2018

Als stagiair Video (animator/editor) ben jij iemand die video, radio en online in de vingers heeft! Maak jij de perfecte beeldjingles voor Ruud de Wild of Annemieke Schollaardt, of til jij de Top 2000 tot een visueel hoogtepunt? Is After Effects je beste vriend? Kom dan stage lopen bij NPO Radio 2!

Lees verder & solliciteer!

Stagiair De Wild In De Middag

​Startdatum 03-09-2018 (vijf maanden)

Zin om het vak van radiomaker ėn online redacteur onder de knie te krijgen in een creatieve, dynamische omgeving? Dan zoeken wij jou! Vanaf 3 september is er plek voor een enthousiaste en creatieve stagiair bij de nummer 1 middagshow: De Wild in de Middag; elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur op NPO Radio 2, met Ruud de Wild. Een programma dat je op een eigenzinnige, prikkelende en humoristische manier meeneemt in de waan van de dag. Dat elke dag anders en onvoorspelbaar is en waar de muziek altijd verrast.

Wil je 5 maanden meelopen met het team dat hiervoor verantwoordelijk is? Laat dan nu van je horen.

Lees verder & solliciteer!

Webredactie stagiair bij 'AVROTROS radio' (NPO Radio 2 & 3FM) 

​Startdatum 01-09-2018 (meer dan 3 maanden)

Voor de webredactie van AVROTROS Radio zoeken we een alleskunner op het gebied van online! Ben je creatief, in staat een radioprogramma aantrekkelijk te vertalen naar spraakmakende online (video)content én heb je affiniteit met de muziek van zowel NPO 3FM als NPO Radio 2?

Dan zoeken we jou! 

Lees verder & solliciteer!

STER Advertentie
Delen