STER Advertentie


Stagiairs gezocht!
Achter de schermen bij NPO Radio 2

24 april 2018 12:42

Wil jij deel uitmaken van het team achter de allerleukste radiozender van Nederland? Dat komt dan goed uit, want we zijn bij NPO Radio 2 weer op zoek naar stagiaires! Klik op de link naar Mediastages onder de vacature als je wilt solliciteren.


Stagiair Online

Startdatum 06-08-2018 (6 maanden) 

Als stagiair Online bij NPO Radio 2 houd je van schrijven, heb je een hekel aan spelfouten en breng je heel wat uren op social media door. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het produceren van artikelen voor de website, het posten van berichten op socials en denk je mee over themadagen en evenementen zoals Concert At SEA! 

Lees verder & solliciteer!

Stagiair Productie

Startdatum 06-08-2018 (6 maanden) 

Als stagiair Productie bij NPO Radio 2 houd je van regelen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de dagelijkse productionele werkzaamheden, originele ideeën voor evenementen en zender bedenken en het assisteren bij locatie-uitzendingen, zoals North Sea Jazz en de Top 2000! 

Lees verder & solliciteer!

Stagiair Video (camera/montage) 

Startdatum 06-08-2018

Als stagiair Video (camera/montage) ben jij één met de camera en kent Premiere Pro geen geheimen meer voor jou. Ben jij wie wij zoeken? Kom dan stage lopen bij NPO Radio 2 en wie weet draai jij binnenkort in onze studio’s! 

Lees verder & solliciteer!

Stagiair Video (animator/editor) 

Startdatum 06-08-2018

Als stagiair Video (animator/editor) ben jij iemand die video, radio en online in de vingers heeft! Maak jij de perfecte beeldjingles voor Ruud de Wild of Annemieke Schollaardt, of til jij de Top 2000 tot een visueel hoogtepunt? Is After Effects je beste vriend? Kom dan stage lopen bij NPO Radio 2!

Lees verder & solliciteer!

STER Advertentie
Delen

Laat een reactie achter
Plaats reactie2 Reacties

Geschreven door:   renate mathijssen 6 november 2017 - 07:41 uur

zou het graag willen muziek is mijn leven muziek is mijn eerste liefde muziek is favoriete hobby
ik kijk en luister elk jaar naar de top 2000 slaap ook niet ben al die dagen wakker zou ook wel als de top 2000 weer begint er live bij willen zijn ik geniet er zo van kan zo met de muziek mee leven Mvg renate


Geschreven door:   Patty Mennes 4 november 2017 - 14:25 uur

Beste radio 2. Ik weet dat jullie al honderden keren deze vraag hebben beantwoord maar ik weet het niet meer........vanaf wanneer kunnen we een plaatsje reserveren in het top 2000 café tussen kerst en oud en nieuw? Alvast dankjewel.