STER Advertentie


U2 voor concert naar Amsterdam ArenA
Tournee in het kader van The Joshua Tree

09 januari 2017 10:25

De Ierse rockband U2 geeft op zaterdag 29 juli een concert in de Amsterdam ArenA. Dit om te vieren dat het album The Joshua Tree dertig jaar oud is.


Acht shows in Europa

Bono, The Edge, Larry Mullen en Adam Clayton trappen The Joshua Tour op 12 mei af in de Canadese stad Vancouver. Na een reeks shows in de VS en Canada, strijkt het rockkwartet neer in Europa voor slechts acht shows, in Londen, Berlijn, Rome, Barcelona, Dublin, Parijs, Brussel en natuurlijk in onze hoofdstad. De kaartverkoop voor het concert van U2 in de Amsterdam ArenA start maandag 16 januari om 10.00 uur. Noel Gallagher (ex-Oasis) verzorgt het voorprogramma voor de hele tournee.

Drie top 10-hits

Het album The Joshua Tree is wereldwijd de grote doorbraak van U2. Het is al de vijfde plaat van de band, die in Nederland al vroeg indruk maakt met de singles 'New Year's Day', 'Sunday Bloody Sunday' en 'I Will Follow'. The Joshua Tree brengt in Nederland drie top 10-hits voort, namelijk 'Where The Streets Have No Name', 'I Still Haven't Found What I'm Looking For' en 'With Or Without You', dat tot dan toe de grotoste hit van de Ieren is.

STER Advertentie
Delen

Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie4 Reacties

Geschreven door:   Ruth Joseph 10 januari 2017 - 12:18 uur

WAUW ; HET ZOU TE GEK ZIJN ALS IK KAARTJES KAN KRIJGEN VOOR DIT CONCERT> ..Onze zoon JOSHUA hoopt op 12 juli 2017 30 jaar te worden.

Het zou zo mooi zijn als we dat met een concert van U2 kan vieren. met het nummer JOSHUA TREE.


Geschreven door:   Ed 9 januari 2017 - 16:46 uur

Wow, geweldig. Alle nummers van de beste plaat van U2 in 1 concert.
Helaas moet ik dus mijn gezin de zomervakantie onthouden door dit concert, als je tenminste kaartjes kan krijgen.


Geschreven door:   Monique 9 januari 2017 - 13:53 uur

Pfff geweldige band, nu nog proberen om een kaartje te bemachtigen.


Geschreven door:   Freddy 9 januari 2017 - 13:19 uur

Geweldig nu maar hopen om wel kaartjes te bemachtigen.