Aan de Slag! viert 500e show
Het beste van...

04 januari 2017 14:39

Vrijdag 6 januari viert Aan de Slag! alweer zijn vijfhonderdste show sinds het bestaan op NPO Radio 2. Bart maakt er iets bijzonders van!


10 voor half 10-tjes op verzoek 

Tussen 9 en 10 uur draait Bart enkel '10 voor half 10'-tjes op verzoek. Platen die een heel klein beetje fout zijn, maar je toch nét even harder zet om vervolgens heel hard mee te zingen. Nu al eentje aanvragen? Laat het weten in een reactie onder dit bericht! 

60 seconden-spel 

Vrijdag wordt de ultieme finale van het 60 seconden-spel gespeeld! De twee beste kandidaten van de afgelopen 499 shows gaan de strijd met elkaar aan. 

Mash-ups 

Je weet dat je naar Aan de Slag! aan het luisteren bent als Bart weer een van zijn fenomale mash-ups tevoorschijn tovert. Het laatste uurtje van de vijfhonderdste Aan de Slag! draait hij dan ook alleen maar deze mixen. Check hier de mash-ups waarmee Bart de Top 2000 opende: Aan de Slag! 
DJ: Bart Arens 
Elke werkdag 09.00 - 12.00 uur 

Delen

Laat een reactie achter
Plaats reactie6 Reacties

Geschreven door:   Jozien 6 januari 2017 - 10:22 uur

Hoi Bart,

van harte gefeliciteerd met je 500e uitzending! Ik luister graag naar je programma omdat je een prettige stem hebt en leuke feitjes weet te vertellen over de muziek die je draait. Bovendien heb je een keer een verzoek van mij ingewilligd om een plaat van Kate Bush te draaien. Of misschien dacht ik gewoon dat je haar speciaal voor mij draaide ;-)
Ik hoor nu het gekozen nummer voor het tien voor half tientje "Relight my fire" - altijd goed!

Ik blijf gewoon lekker naar je luisteren en soms ook kijken! Steeds weer even kijken welk shirt je aan hebt!

Groetjes,
Jozien


Geschreven door:   Dennis Wierenga 6 januari 2017 - 10:07 uur

Heey Bart, van harte gefeliciteerd met de 500ste uitzending. Een nummer die mij fantastisch lijkt om mee te bléren is The Lawyer- I wanna mmm.


Geschreven door:   Peter 5 januari 2017 - 22:13 uur

Bart, jij bent mijn held! ik geniet elke werkdag van jouw programma met leuke items en jouw prettige stem. Ik hoop er nog vele te mogen horen.


Geschreven door:   Jeannette Jansen 5 januari 2017 - 15:31 uur

Iets van Right said Fred


Geschreven door:   Tineke Willemsen 5 januari 2017 - 10:31 uur

Dag Bart,
Gefeliciteerd met je 500e uitzending, sinds ik met pensioen ben luister ik iedere dag een tijd(je), zelfs in Frankrijk waar we een paar maanden per jaar vertoeven.
Mijn "foute"plaat is Du van Peter Maffay, die ik als ik 'm hoor inderdaad hard meezing. Ik ben totaal niet van de schlagers, maar Du kan niet stuk. Toevallig zie ik nu ik zijn naam google voor de juiste spelling, dat hij in het zelfde jaar is geboren als ik, gelukkig heb ik nog niet zo'n "ouwe"kop. Hoop dat je het nummer draait en veel plezier met je jubileum.
warme groet, Tineke Willemsen.


Geschreven door:   Saira 5 januari 2017 - 09:04 uur

Maywood - Late at night is een heerlijk 10 voor half 10-tje Bart! ;)