Amber Gomaa met toptracks live bij Ekdom in de Ochtend

Dingdong! Klinkt als een klok!

Met een hele lekkere, funky single uit, moest Gerard Amber Gomaa natuurlijk weer uitnodigen. Ze topte haar bezoekje af met een te gekke Top 2000 cover van Tina Turner. Wow!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Een klein jaartje geleden was Amber Gomaa al te gast bij Gerard in de studio. Aanleiding voor het bezoekje toen was de release van haar 5-sterren Track 'Girlfriend'. Nu zijn we een jaartje verder en heeft ze nog een hele fijne single: 'Who's Loving You'. Gerard draait hem regelmatig en dus kon een terugkeer in de Radio 2-studio niet uitblijven.

Amber Gomaa belooft in het voorjaar van 2017 een compleet album


Na de EP van vorig jaar en deze single kunnen we niet wachten op een volledig album! Goed nieuws: Amber legt de laatste hand aan de liedjes en in maart van 2017 moet hij uitkomen. Tot die tijd zullen we het nog even moeten doen met de liedjes die we al hebben. Op zich prima, want ze klink heurlijk.

Top 2000-cover: Tina Turner

Ook live! Want na haar eigen liedje waagde ze zich ook aan een cover uit de Top 2000. Moeilijke keus, want er zijn zo veel klassiekers om uit te kiezen! De keus viel op een van haar muzikale helden, Tina Turner met een soulrammer van jewelste: 'Nutbush City Limits'. Dat was lekker de show afsluiten! Wow!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.STER Advertentie
STER Advertentie