Waylon live bij Ekdom in de Ochtend

Ex-topsong live!

Goedemorgen zeg! Waylon maakte een discoplaat en deed dat live in de studio bij Gerard. Funky as hell!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Ineens vanuit het niks kwam Waylon met een nieuw album en een daarbij een te gekke single. Die zagen we niet aankomen, maar dat was wel een hele prettige verrassing, want alleen al de superdiscosingle 'Our Song' is om je vingers bij af te likken. Niet verwonderlijk dat deze het schopte tot NPO Radio 2 Topsong. Zo 's ochtends vroeg klonk dat ook te gek, gezien de video hierboven.

Muzikale stamboom

Dit is een echte discoplaat, maar het komt voort uit het project dat Waylon met RTL Late Night heeft gedaan waarbij hij telkens een muziekstijl belichtte. Dat vormt uiteindelijk de plaat Seeds, waarin hij zijn 'muzikale stamboom' doorneemt. Te gekke tracks!

Waylon zou best nog een seizoen coach willen zijn bij The Voice


Nog een seizoen Voice?

Maar naast platen maken, lijkt Waylon ook druk met The Voice. Daar is 'ie coach dit seizoen, maar wat zijn de plannen voor de komende tijd? Nou... als het aan hem ligt, wil hij heel graag nog een seizoen meedraaien. Hij hangt in spanning bij de telefoon, maar John de Mol heeft nog niet gebeld!

STER Advertentie
STER Advertentie