Programma

Kijktip: NPO Radio 2 Presenteert... Eric Clapton

  1. Nieuwschevron right
  2. Kijktip: NPO Radio 2 Presenteert... Eric Clapton

Leo Blokhuis en Andrew Makkinga presenteren duiken op het themakanaal NPO Cultura in 50 jaar popmuziek. Dit keer aandacht voor Eric Clapton.

I Still Do

Dit jaar verscheen een nieuw album van Eric Clapton, I Still Do. Ook speelt hij mee op de nieuwe bluesplaat van The Rolling Stones en kondigde hij nieuwe concerten in de Royal Albert Hall aan. In deze afleveringen zie je het concert dat hij vorig jaar gaf in die prachtige Londense zaal, ter gelegenheid van zijn zeventigste verjaardag.

Leo & Andrew

Het muziekprogramma NPO Radio 2 Presenteert... wordt wisselend gepresenteerd wordt door Leo Blokhuis en Andrew Makkinga. De show is twee keer per week te zien op NPO Cultura, op dinsdag- en vrijdagavond om 23.00 uur.

De andere uitzendingen van NPO Radio 2 Presenteert... in december op een rijtje:

Vrijdag 16 december: Frank McComb
Zijn naam komt je waarschijnlijk niet geheel bekend voor. Zijn helden zijn Stevie Wonder en Donny Hathaway en was toetsenist en zanger van de 90-soulballade 'Another Day' van Buckshot LeFonque. McComb speelt met kerst twee keer in de North Sea Jazz Club. Dat worden dampende kerstsoulshows. Het bewijs zie je terug in deze aflevering, waarin zijn concert op North Sea Jazz 2008 worden uitgezonden.

Top 2000-voorpretweek op NPO Cultura

Voorafgaand aan de start van de Top 2000 op Eerste Kerstdag presenteert de NTR vanaf maandag 19 december een themaweek rondom de lijst der lijsten. Deze uitzendingen zitten stampvol met documentaires en concerten.

Radio 2 Presenteert...

Presentatie: Leo Blokhuis en Andrew Makkinga
Dinsdag- en vrijdagavond om 23.00 uur
Herhalingen respectievelijk op zaterdagavond en zondagavond om 20.30 uur.
NPO Cultura is op televisie te zien via Ziggo kanaal 222 en KPN kanaal 170

Ster advertentie
Ster advertentie