TV Noise ft. Oisiín live bij Ekdom in de Ochtend

Ex-5-sterren Track

Wat leuk! Toffe gasten zijn het en Gerard is fan...

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.In de studio zijn de mannen, Gerard mag ze Jasper en Jelmer noemen, van TV Noise aangeschoven! En hoe tof is dit, eerder was 'Remember' al Gerards 5-sterren track en vorige week hadden ze nog de NPO Radio 2 Topsong! Goed ze er zijn dus.

Het is ook nog de eerste keer live omdat ze altijd een dj-duo zijn geweest en werden de mannen als 17-jarige gasten bij Spinnin Records getekend. Echter liepen ze op een gegeven moment vast in hun muziek en de druk werd een beetje te groot. De muziek lag te ver van de jongens af.

Eind goed al goed want de boys zijn doorgegaan, doen nu wat ze vooral zelf willen en zie daar: een hit! Check 'Remember' maar, heerlijk!

No Diggity

Samen met Oisiín spelen de mannen van TV Noise ook nog een heel vette cover van Backstreet. Hoe dat klinkt? Check 'No Diggity' hieronder! Gerarad is fan, zijn reactie: "uitbrengen die plaat!"

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Het interview van Gerard en TV Noise nog even terugkijken? Dat kan hier:STER Advertentie
STER Advertentie