Programma

Win kaarten voor Simple Minds

  1. Nieuwschevron right
  2. Win kaarten voor Simple Minds

Op 14 mei 2017 geeft Simple Minds een akoestisch concert in Carré Amsterdam. Deze week kan je kaarten winnen bij NPO Radio 2.

De Schotse band brengt op 11 november het album 'Acoustic' uit. Na een akoestisch optreden tijdens de Chris Avans Breakfast Show, besloot de band na veel positieve reacties om een akoestisch album te maken. Het album bestaat uit uitgelekte versies van hun grootste hits en meest geliefde songs. De single 'Promised You A Mircale' op het album is een samenwerking met zangers KT Tunstall. De zangers zal het voorprogramma verzorgen van het concert in Amsterdam.

Alles zo laten

"Onze muziek betekent veel voor mensen, dus we moesten heel voorzichtig zijn", vertelt Zanger Jim Kerr. "Het was niet een kwestie van louter akoestische riffs maken. We moesten het respect voor onze nummers behouden en alles zo laten wat het nummer goed maakt. We wilden een Simple Minds album maken, niet een traditional akoestisch album. Mensen moet het kunnen spelen tijdens leuke activiteiten. We zijn hierdoor gemotiveerd om nieuwe nummers te schrijven en die gaan we binnenkort opnemen."

Kaarten winnen?

Luister de hele week naar NPO Radio 2 en stuur een SMS met de reden waarom jij naar de Simple Minds in Carré MOET naar 2222 of stuur een appje via de NPO Radio 2 App.

Ster advertentie
Ster advertentie