Bernhoft live bij Ekdom in de Ochtend

Finally!

Al jaren fan en eindelijk in de studio bij Gerard: Jarle Bernhoft! Gewapend met een "loop-station" speelde hij zijn ex-5-sterren Track én een fantastische John Lennon-cover.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Het lukt ons weleens om een gigantisch twaalfkoppig orkest in de studio te passen en meten om een te gekke livesessie neer te zetten, maar sommige artiesten pakken het simpeler aan. Briljant in de eenvoud, uitgerust met een loop-station, had Bernhoft alleen zichzelf nodig om een vrijdagochtend muzikaal heerlijk op te fleuren.

'We Have A Dream'

Ja-ren geleden werd Gerard helemaal verliefd op de liedjes van Bernhoft. 'Choices' bijvoorbeeld is een echte Ekdom-klassieker die hij helemaal grijs heeft gedraaid als vrije keuze. Dit jaar kwam hij met een nieuwe EP en niet lang daarna met een hele fijne nieuwe single ('We Have A Dream') die Gerard meteen uitriep tot zijn 5-sterren Track!

Bernhoft vindt touren een soort kamperen en belooft met een album te komen


Maar de single stond dan weer niet op de EP Stop/Shutup/Shout it Out. Nee, die komt op een volgende EP. Daarna komt dan weer een album, want dat is wat Bernhoft het liefste doet: albums maken. 

Campinggevoel

En touren met zijn band. Juist dat campinggevoel van met zijn allen uit in je eigen busje, vindt 'ie te gek. Alleen over de lucht die na een avondje stappen in Amsterdam in de bus hangt, wilde hij niks over zeggen. Dat was niet iets dat je op de vroege ochtend doet.

John Lennon-cover

Wat je wel kunt doen op de vroege ochtend is lekkere liedjes maken. Om zijn bezoekje af te sluiten, speelde hij nog een classic van John Lennon. Niet zoals je hem kent, want 'Jealous Guy' heeft zelden zo funky geklonken. Wowowowow!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.STER Advertentie
STER Advertentie