Gerard Ekdom interviewt zieke Robbie Williams

Popster verklapt concert komende zomer

Je zal het maar hebben, dat je een grote popster interviewt en dat hij braakneigingen krijgt. Het overkomt Gerard Ekdom wanneer hij met Robbie Williams praat.

Blijvende herinnering

Hij is even charmant en geestig als altijd, al ziet megaster Robbie Williams wel een beetje pips wanneer hij ondervraagd wordt door onze ochtendjock. Halverwege het gesprek over zijn nieuwe album The Heavy Entertainment Show wordt Robbie ineens onwel. "Ik heb net een beetje gebraakt in mijn mond", veronschuldigt hij zich, waarna hij om een pepermuntje vraagt. "Ik wil niet dat je blijvende herinnering aan Robbie Williams is dat hij naar kots ruikt", grapt hij. "Ik doe het niet voor je neusgaten, maar vanwege mijn eigen ijdelheid."

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Ondergrondse deeltjesversneller

Ondanks het griepje dat Robbie heeft opgelopen, gaat Robbie geen vraag van Gerard uit de weg. De twee hebben het over kinderen, de nieuwe plaat van Robbie, hoe het is om een popster te zijn als je 42 bent, een ondergrondse deeltjesversneller (je verwacht het niet) en het diepe, warme stemgeluid van Gerard. "Vroeger trokken mensen vast hun broek uit toen ze je stem hoorden", zegt Robbie. Ook verklapt hij dat hij in juli 2017 naar Nederland komt voor een concert. Wanneer exact, dat mag hij nog niet zeggen.

Ekdom In De Ochtend
DJ: Gerard Ekdom
Ma - vr 6.00 - 9.00 uur

STER Advertentie
STER Advertentie