Kijktip: NPO Radio 2 Presenteert... Lianne La Havas

Duik in de archieven van Pinkpop en North Sea Jazz

Leo Blokhuis en Andrew Makkinga presenteren een nieuw muziekprogramma op NPO Cultura. Dit keer aandacht voor Lianne La Havas.

Duik in de archieven

Deze Britse singer-songwriter staat op 18 oktober in een uitverkocht Paradiso. Voor de mensen die geen kaartjes konden bemachtigen, kijken we terug op haar optredens op North Sea Jazz en Pinkpop voor een uur lang Lianne La Havas op haar best. Schakel om 23.00 uur in op NPO Cultura!

Leo & Andrew

Het muziekprogramma NPO Radio 2 Presenteert... wordt wisselend gepresenteerd wordt door Leo Blokhuis en Andrew Makkinga. De show is twee keer per week te zien op NPO Cultura, op dinsdag- en vrijdagavond om 23.00 uur.

De andere uitzendingen van NPO Radio 2 Presenteert... in oktober op een rijtje:

Vrijdag 21 oktober: James Blake & Robin Schulz
Het verstilde optreden van de Britse elektronische soulmuzikant James Blake op North Sea Jazz 2016, bekend van de hit ‘Limit To Your Love’. Ook gaan de voeten van de vloer met de flamboyante set van de Duitse dj/producer Robin Schulz op Pinkpop 2016.

Dinsdag 25 oktober: Level 42
De jaren 80-helden van Level 42 touren in de maand november door Nederland. Als opmaat zie je het concert van de groep rond bassist Mark King op het afgelopen North Sea Jazz Festival. Alle grote Level 42-songs, waaronder ‘Love Games’ en 'Hot Water’, komen voorbij.

Vrijdag 28 oktober: Sven Hammond Soul
Oktober wordt feestelijk uitgeluid met de dampende soulgrooves van Sven Hammond Soul. De band onder leiding van Sven Figee en zijn Hammond-orgel bestaat tien jaar in 2016. En dat werd gevierd met een groots concert in het Paard van Troje in Den Haag. Gelukkig waren er camera’s bij.

Radio 2 Presenteert...
Presentatie: Leo Blokhuis en Andrew Makkinga
Dinsdag- en vrijdagavond om 23.00 uur
NPO Cultura is op televisie te zien via Ziggo kanaal 222 en KPN kanaal 170

STER Advertentie
STER Advertentie