Frans Bauer mashup met Michael Jackson, The Rolling Stones en 50 Cent!

7 oktober 2016

Frans Bauer was op vrijdag 7 oktober te gast in de studio bij Bart!
Vandaag komt het nieuwe album Geluk, Hoop En Liefde van Frans Bauer uit en natuurlijk kwam Frans even bij Bart in de studio om hierover te praten. Bart vraagt zijn gasten altijd om hun eerst gekochte singletje. Bij Frans was dat 'Comment ça va' van The Shorts. Maar wat betekent het eigenlijk? Welk genre spreekt Frans nou het meest aan? Pop, rock, of toch rap? Bart heeft een mashup gemaakt van 'Heb Je Even Voor Mij' met Michael Jackson, Rolling Stones en 50 Cent. Het resultaat is hilarisch, Frans was vebouwereerd en stond letterlijk met zijn bek vol tanden. "Beter dan het origineel!" grapt de volkszanger. 


"Ik zou haast zeggen, beter dan het origineel!"


- Frans Bauer over de 'Heb Je Even Voor Mij' mix

Frans' nieuwe album Geluk Hoop en Liefde ligt vanaf vandaag in de winkels. Frans is voor zijn nieuwe plaat even helemaal terug gegaan naar de basis. Op het album hoor je de echte Bauer, met een lach en met een traan. Bekijk hieronder de compilatie en het verhaal achter de plaat van Frans. 

Compilatie van Frans Bauers nieuwe album Geluk Hoop en Liefde Frans over het maken van ​Geluk Hoop en Liefde: STER Advertentie
STER Advertentie