Gijs 2.0
KRO-NCRV

Dave Roelvink: "Ik heb nu nog meer respect voor mijn moeder."

  1. Nieuwschevron right
  2. Dave Roelvink: "Ik heb nu nog meer respect voor mijn moeder."

Dave Roelvink staat na 22 jaar op eigen benen. In de online realitysoap 'Dave Het Huis Uit' zien we Dave in zijn zoektocht naar het leven als volwassen man. En dat is voor de DJ, zo nu en dan, best wel een uitdaging!

DAVE HET HUIS UIT

Dave Roelvink is 22 jaar lang gepamperd door zijn vader en moeder, maar het moment is daar. Dave gaat op eigen benen staan en dat valt hem af en toe best zwaar. "Het huishouden doen is wel echt pittig. Ik had al respect voor mijn moeder maar nu nog meer. Ongelooflijk dat het altijd normaal was dat mijn kleren netjes waren gestreken. Ik moet mezelf er steeds aan herinneren dat ik iets te eten in huis haal."

HUISMUS

Nu de DJ het volwassen leven omarmt, lijkt hij ook gedeeltelijk zijn wilde haren kwijt te zijn. "Mijn werk is 's avonds en 's nachts, als ik thuiskom doe ik het liefst niets. Ik zit graag met een dekentje en kussentjes in mijn joggingbroek op de bank. Ik ben best rustig geworden."

EXPEDITIE ROBINSON

Dave doet nog altijd volop mee in Expeditie Robinson en een goede voorbereiding blijkt het halve werk te zijn geweest. "Ik ben vooraf minder gaan eten en ik heb twee dagen in het bos doorgebracht. Daar heb ik geleerd hoe je een slaapplek kunt maken, hoe ontleed je een vis en dat soort dingen. Het was mijn eigen initiatief."

VERSLAAFD AAN TATOEAGES

"Tatoeages werken wel verslavend, ik begon ooit met een mouw aan één kant en dat heeft zich flink uitgebreid", vertelt Roelvink. Zijn moeder is geen fan van de plakplaatjes op zijn huid. "Als ik een tattoo op mijn adamsappel zou zetten of heel opvallend in m'n nek dan krijg ik klappen van mijn moeder. Die vindt dat niet leuk."

Expeditie Robinson is te zien op woensdagavond om 20.30 uur op RTL 5. En Dave Het Huis Uit is te zien op RTL XL.


Ster advertentie
Ster advertentie