Chef'Special live bij Ekdom In De Ochtend

En ze hadden breaking nieuws!

Wat een show! We begonnen de donderdag goed met onze amigo's van Chef'Special in de studio!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Al een jaar lang is Gerard in de ochtend op NPO Radio 2 te horen, maar de Cheffies zijn nog nooit langsgeweest. De jongens uit Haarlem sprongen hun busje in om daar verandering in te brengen.

The American Dream

Ze zijn net terug uit Amerika, want daar speelde Chef'Special tientallen stadions plat in het voorprogramma van Twenty One Pilots. Gerard is natuurlijk razend benieuwd naar hun verhalen én naar de releasedatum van hun nieuwe album. Over beide onderwerpen willen ze wel wat kwijt...


Chef'Special is weer terug op Nederlandse bodem, dus op bezoek bij Gerard!


Twenty One Pilots

Twee maanden lang zaten ze op de lip van de Amerikaanse band Twenty One Pilots. Gerard vraagt zich af of er nog een samenwerking met hun nieuwe vrienden aan zit te komen. Voor alsnog niet, maar wie weet! Wat wel zeker is, is dat ze een prachtige BBQ-cover hebben gemaakt bij hun nummer 'Ride'. 


Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.De Supersnelle 60 Seconden

Met een Amerikaanse doorbraak in het vooruitzicht hebben de jongens van Chef'Special gelukkig nog wel zestig seconden de tijd om zoveel mogelijk vragen van Gerard te beantwoorden.
STER Advertentie
STER Advertentie