Fischer-Z speelt 'The Worker' live bij Ekdom

Fischer-Zet of Fischer-Zee?

Met zijn hits 'The Worker' en 'So Long', heeft Fischer-Z twee noteringen in de Top 2000. Vrijdagochtend is frontman John Watts te gast bij Ekdom In De Ochtend en natuurlijk speelt hij daar zijn hits.

Hoe spreek je het uit?

De Britse new-waveband bestaande uit John Watts, Steve Liddle, David Graham en Steve Skolnik scoorde internationale hits. In de Top 2000 staan de heren twee keer genoteerd, met 'The Worker' (1049) en 'So Long' (529). Vrijdagochtend ontvangen Wouter van der Goes en Jeroen Kijk in de Vegte de frontman John Watts in de studio. De grote vraag die de mannen bezighoudt is, hoe ze de bandnaam nu uitspreken?

Fischer-Z bij Jeroen en Wouter in de studio en heeft al zijn tanden nog


Top 2000 A-Go-Go

Watts heeft in 1981 de band achter zich gelaten voor een solocarrière, omdat hij zich niet meer kon vinden in de formatie. In 2004 stond de band nog een keer met elkaar op het podium voor een reünie. Bekijk hier de Top 2000 A-Go-Go documentaire terug over Fischer-Z:

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Nieuwe tournee

Op dit moment tourt Watts door Europa met Fischer-Z en eigen solowerk. Tijdens zijn This Is My Universe Tour doet de Britse rocker nog een aantal Nederlandse poppodia aan. Bij Ekdom In De Ochtend speelt hij ook zijn twee Top 2000-hits.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Ekdom In De Ochtend
Ma t/m vr 06.00 - 09.00 uur
DJ: Wouter van der Goes en Jeroen Kijk in de Vegte

STER Advertentie
STER Advertentie