Dr. Hook live bij Ekdom in de Ochtend

Alle hits in één medley

Dr. Hook is een jeugdheld van Gerard. Dat alleen al is reden genoeg om hem naar de NPO Radio 2-studio te halen. Zeker als hij nog zingt ook!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Lang geleden, toen Gerard nog een klein Gerardje was, zat hij bij zijn moeder in de auto op de achterbank. De ene Fruitella na de andere ging naar binnen en diep in een sugar rush hoorde hij dan heel vaak hetzelfde bandje spelen met liedjes van Dr. Hook & The Medicine Show. Of hij nu 'Sylvia's Mother', 'Baby Makes Her Blue Jeans Talk' of 'The Cover Of "The Rolling Stone"' hoort, hij is in gedachte meteen weer daar.

Jaaaaaren later...

Inmiddels zijn we tientallen jaren verder en is Gerard DJ en bestaat de band Dr. Hook niet meer in de complete bezetting, maar zanger Dennis Locorriere is alive en enorm kicking. Dat liet hij horen en zien bij Ekdom in de Ochtend.

Dr. Hook te gast:


Laatst is 'Sylvia's Mother' nog gebruikt in de populaire serie Fargo en nu heeft Dennis een nieuwe Dr. Hook-verzamelaar uit met alle hits erop, maar ook wat onbekendere, vergeten liedjes. Ook staat hij nog met regelmaat op het podium, want geef die man een gitaar en microfoon en het klinkt werkelijk fantastisch.

Helaas heeft hij afscheid moeten nemen van een aantal bandleden, maar hij doet er alles aan om hun werk levend te houden. Daar had hij een mooie uitspraak over in het interviewtje met Gerard. Een mooie afsluiter van een mooi artiest:


"You can't keep people alive, but I can keep the music alive."


- Dennis Locorriere, zanger van Dr. HookSTER Advertentie
STER Advertentie