Cliptip: 'We Zijn Er' van Typhoon

Rapper speelt slaaf

We kennen rapper Typhoon van zijn uitbundige en vrolijke optredens, maar in zijn nieuwe videoclip snijdt hij een ernstig onderwerp aan.

Zweepslagen

De nieuwe single van de populaire rapper heet 'We Zijn Er'. In de spraakmakende videoclip kruipt Typhoon in de huid van een slaaf. We zien hem gemaskerd en geketend door de jungle lopen. In een erg expliciete scène is te zien hoe hij zweepslagen krijgt van een slavenhandelaar en hij op zijn knieën neervalt. Wanneer hij zich omdraait, verzet hij zich tegen zijn overheerser.

Kaapverdië

De videoclip is geregisseerd door Ivan Barbosa en opgenomen op Kaapverdië, een eilandengroep voor de westkust van Afrika. Barbosa regisseerde eerder al videoclips, commercials en animaties. Zijn bekendste werk is wellicht de korte film Cabo. Het nummer 'We Zijn Er' is afkomstig van Typhoons zeer succesvolle album Lobi Da Basi.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.STER Advertentie
STER Advertentie