Programma

De eerste virtual reality speelfilm

  1. Nieuwschevron right
  2. De eerste virtual reality speelfilm

Hoe zou het zijn als je zelf aanwezig bent in de film die je kijkt. Hadewych Minis vertelt bij Helemaal Haandrikman over de eerste virtual reality speelfilm In Your Face.

In Your Face

Helemaal opgaan in de film. Het is een gevoel dat je als kijker van een film soms ervaart, maar nooit echt mee kan maken. Hadewych Minis speelt in de eerste virtual reality speelfilm In Your Face. "Je zit er helemaal midden in. Je bent een deel van de ruimte." De film wordt opgenomen met meerdere camera's op een statief en er staat niemand op de set, behalve de acteurs. Het betekent dus dat alles in een keer goed moet gaan, want je ziet alles wat er om je heen gebeurt.

Quote

Je ziet ook alle valkuilen van bekende Nederlanders

Hadewych Minis

Vluchtelingen

Het verhaal van de film is geschreven door Ronald Giphart en gaat over Hadewych en haar man die samen discussiëren over het vluchtelingenprobleem. Hoe gaan bekende Nederlanders om met het debat en deze problemen? "Je ziet ook alle valkuilen van bekende Nederlanders", aldus Minis.

Première

De film zal over twee weken in première gaan bij de allereerste Virtual Reality bioscoop in Amsterdam. In Your Face is een korte film en duurt slechts 10 minuten.

Luister hier het hele gesprek met Hadewych terug:

Helemaal Haandrikman
Iedere werkdag 18.00 - 20.00 uur
DJ: Bert Haandrikman

Ster advertentie
Ster advertentie