Douwe Bob tevreden met loting Songfestival

singer-songwriter in eerste halve finale

De Nederlandse inzending naar het Eurovisie Songfestival, singer-songwriter Douwe Bob, is uitgeloot voor de eerste halve finale van het liedjesfestijn.

In de studio bezig

In het programma Helemaal Haandrikman vertelt Douwe Bob dat hij tevreden is met zijn plaatsing in de eerste halve finale van het Songfestival, al laat hij weten dat het hem niet heel veel doet. "Ja, weet je, ik zit in studio nou", vertelt hij over zijn songfestivalnummer. "We nemen 'm nu op, dus we zijn vooral daarmee bezig."

Balkan aan je kont

Bert Haandrikman is toch enigszins bezorgd om de vele oostbloklanden in de eerste halve finale. "De complete Balkan hangt aan je kont", aldus Bert. "Ik maak me er niet druk om", lacht Douwe Bob. "Het gaat erom dat je nummer goed is en je er goed uitziet." Anderzijds ziet hij de participatie van de Balkanlanden als iets positiefs. "Er komen hele mooie vrouwen vandaan!"

Pannecoucke

Het liedje van Douwe Bob wordt op 2 maart gepresenteerd. Hij mag nog niet verklappen hoe het liedje heet. "Dat kan ik nog allemaal niet zeggen, joh. Sorry!" Wel laat Douwe Bob zich ontvallen dat zijn optreden wordt geregisseerd door Hans Pannecoucke, die ook verantwoordelijk was voor de regie van The Common Linnets en Trijntje Oosterhuis op het Songfestival.

Luister hier het gesprek met Douwe Bob terug

STER Advertentie
STER Advertentie