The Paper Kites - 'Electric Indigo'

Perfecte wintertrack

Met een winterse, ijskoude achtergrond klinkt Gerards 5-sterren Track nóg beter. Je moet echt 'Electric Indigo' van The Paper Kites luisteren.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Als de ijspegels aan de takken hangen en de eerste sneeuwlaag heel het land heeft bedekt, past daar een bepaalde categorie liedjes bij. Gerard heeft het lekkerste liedje uitgekozen om een week lang elke ochtend in zijn show te draaien en met die temperaturen onder 0 klinkt deze nóg lekkerder: The Paper Kites met 'Electric Indigo'.

Gerards 5-sterren Track: 'Electric Indigo' van Paper Kites


The Paper Kites

Ze komen uit Melbourne, Australië, zijn al jaren bevriend en megamuzikaal en besluiten rond 2010 hun krachten te bundelen in de band The Paper Kites. Langzaam maar zeker ging er steeds meer tijd in de band zitten en dat was terug te horen in de folky, hypnotiserende, rustige gitaarliedjes. Het eerste echte wapenfeit was de single 'Bloom' uit september 2010. Er volgden nog twee EP's voor het debuutalbum States in 2013 te beluisteren was.

'Electric Indigo'

Inmiddels is het 2015 en ligt de volgende plaat al in de winkels: twelvefour. De eerste single die Nederland weet te bereiken komt op een enorm goed moment, want 'Electric Indigo' past perfect bij de winter die eindelijk een beetje doorzet. Het doet een beetje denken aan The War On Drug (die van 'Under The Pressure' en 'Red Eyes'). Prima, want dat viel bij Gerard ook al heel goed in de smaak!

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.STER Advertentie
STER Advertentie