Programma

Mick Jagger vormt supergroep

  1. Nieuwschevron right
  2. Mick Jagger vormt supergroep

The Rolling Stones frontman Mick Jagger heeft een nieuwe supergroep gevormd met een aantal artiesten waaronder Damian Marley en Joss Stone.

Samenwerken

De New York Post meldt dat de zanger om zijn horizon te verbreden besloot met een aantal muzikanten te gaan samen werken. Zoals Eurythmics oprichter Dave Stewart, Bob Marley’s zoon Damian, Joss Stone en de Indiase zanger A.R. Rahman. Samen zijn ze de studio ingedoken en hebben een plaat opgenomen.

Super Heavy

“Ze hebben net de plaat af en zijn ingesprek met verschillende platenmaatschappijen. Voorlopig heet de band Super Heavy”, vertelt een bron aan de New York Post.

Hoewel er bevestigd is dat de opnames af zijn, benadrukt Mick Jagger niet te ver vooruit te kijken. De rocker vindt het op dit moment gewoon leuk om in de studio muziek met andere muzikanten te maken en ziet het niet als iets serieus, aldus de bron.

Interessant

“Ze vonden het allemaal interessant om de studio in te gaan en muziek te maken. Nog geen video en geen platenlabel.” Vertelt een vertegenwoordiger van Jagger. “Een beetje voorbarig.”

Bio

Lees meer over Mick Jagger!

Bron:Music-News/ New York Post

Ster advertentie
Ster advertentie