Frank Boeijen, Stephanie Struijk en Rani in Muziekcafé

AVROTROS Muziekcafé

Muziekcafe 27 februari met Carolien Borgers.

In Muziekcafé hoor je deze week Frank Boeijen, Stephanie Struijk en Rani.

Kijk/luister zaterdag mee tussen 16.00 en 18.00 uur.

FRANK BOEIJEN

Helaas kon Franks theatertour in januari niet starten. Wel heeft hij inmiddels een aantal nieuwe liedjes geschreven, onder de titel ‘Muziek Is Mijn Huis’. Uiteraard hebben wij een primeur op de radio! Frank wordt begeleidt door zijn muzikale vrienden Ger Hoeijmakers, Peter van Benthem en Charles Nagtzaam.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.STEPHANIE STRUIJK

‘Later Wel’ is de single van haar nieuwe album Fijn Zo, dat net is verschenen. Stephanie schrijft al haar liedjes zelf. De focus van dit album ligt vooral op verhalen die verder willen en liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.RANI

Rani begon in 2017 haar eigen carrière met het schrijven van muziek en in 2018 werkte zij samen met Sam Feldt aan het nummer ‘Post Malone’ dat hoog in vele hitlijsten stond en nog staat. Zij komt het nummer ‘Knock You Down’ zingen van haar EP die 26 februari uitkomt.

MUZIEKCAFÉ

Je hoort Muziekcafé op zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties