Miss Montreal en Hannah Mae in de studio bij Muziekcafé

AVROTROS Muziekcafé

Miss Montreal en Hannah Mae komen op zaterdag 19 en zondag 20 september optreden bij Muziekcafé. Let op: nog niet vanuit De Vorstin, maar vanuit de studio van NPO Radio 2 en dus zonder publiek.
Miss Montreal

Vorige week scoorde Sanne Hans al goed bij Beste Zangers door haar vertolking van Extince’s ‘Viervoeters’, waar ze liet zien ook te kunnen rappen. De rapper stuurde haar zelfs een berichtje om haar te complimenteren met deze vertolking. Afgelopen donderdag stond Sanne zelf centraal in het programma. Komende zaterdag is ze te gast bij Muziekcafé om erover te vertellen én wat te laten horen. 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Hannah Mae

De in Drenthe geboren en getogen singer-songwriter Hannah Mae heeft getekend bij het label van Ilse DeLange en bracht in het najaar van 2019 haar debuutsingle ‘Back To You’ uit. De single werd verkozen tot TopSong op NPO Radio 2 en behaalde ruim 6,5 miljoen streams. Inmiddels heeft Hannah Mae meerdere songs geschreven en opgenomen in Nashville. De nieuwste single ‘Little Things’ schreef ze met Rob en Matthew Crosby. Komende zondag is ze te gast bij Muziekcafé. 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.MUZIEKCAFÉ

Je hoort Muziekcafé op zaterdag en zondag van 16:00 tot 18:00 uur op NPO Radio 2.


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties